Geräte und Zubehör
French dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
200 g
Zutaten
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 200 g
Natrium
119.2 mg
Protein
1 g
Kalorien
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Fett
90.6 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spicy Lemon Vinaigrette
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Romesco dip
10 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Tapenade
10 Min
Honey Pear Vinaigrette
5 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min