Geräte und Zubehör
Pasta Amatriciana
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2589.5 mg
Protein
20.5 g
Kalorien
2322 kJ /
555 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 Std. 30 Min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 Min
Thai Mussels
25 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 Min