Kompatible Versionen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
oder 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Koninginnenhapje
55 min
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Broccoli-ham omelet
35 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Chili con carne
40min
Romige courgettensoep
35 min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.