Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Kohlenhydrate
- 44.9 g
- Fett
- 30.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
- Natrium
- 580.5 mg
Alternative Rezepte
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min