Geräte und Zubehör
Indrefilet av svin med kirsebærsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
sjalottløk i biter30 g
-
hvitløksfedd1
-
vann225 g
-
kirsebærsyltetøy55 g
-
balsamico1 ts
-
smør, usaltet15 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
indrefilet av svin455 g
-
vårgulrøtter skrelt, halvert på langs340 g
-
hvetemel1 ss
-
kirsebær (optional) uten stein, halvert, til pynt
-
persille, fersk til pynt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
25 g
Kalorien
996 kJ /
238 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentine's Day
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen