Geräte und Zubehör
Pearl barley bread rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
5 pieces
Zutaten
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
389.1 mg
Protein
13.6 g
Kalorien
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Fett
4.9 g
Ballaststoff
9.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
71.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Breakfast bars
40 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Vanilla nut milk
12 Std. 20 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Pear mulled wine
30 Min
Better-for-you custard
15 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Nut and seed butter
10 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Ginger bundt cake
1 Std.