Geräte und Zubehör
Koken van bulgur
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
-
bulgur200 - 500 g
-
water400 - 800 g
-
olie½ - 2 el
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
295.8 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
896.4 kJ /
214.1 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas
5 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min