Geräte und Zubehör
Lammegryte med dampede grønnsaker
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
mynte, fersk kun blader5 kvister
-
hvitløksfedd1
-
rødløk delt i fire80 g
-
olivenolje20 g
-
lammekjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)400 g
-
havsalt etter smak½ - 1 ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
nypoteter delt i biter (1 cm)200 g
-
grønne erter, på boks160 g
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
vann100 g
-
laurbærblad, tørket1
-
blomkål buketter (2-3 cm)300 g
-
gulrot delt i skiver (5 mm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
30 g
Kalorien
1617 kJ /
386 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smak av vår
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen