Geräte und Zubehör
Kylling i grønn molesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porsjoner
Zutaten
-
gresskarfrø100 g
-
peanøtt, tørristet, usaltet60 g
-
isbergsalat delt i biter80 g
-
spinatblader, ferske finkuttet150 g
-
vårløk kun blader1
-
koriander, fersk kun blader1 kvister
-
persille, fersk kun blader1 kvister
-
serrano chili1
-
spisskummen, malt1 klype
-
salt2 ss
-
grønn tomatillo delt i fire400 g
-
hvitløksfedd2
-
løk100 g
-
nøytral olje20 g
-
vann280 g
-
kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
27 g
Kalorien
1130 kJ /
269 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen