Geräte und Zubehör
Dumplings
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
20 stykker
Zutaten
Kjøttfyll
-
svinekjøttdeig400 g
-
salt1 ts
-
sukker15 g
-
hvit pepper½ ts
-
sesamolje, ristet1 ts
-
soyasaus15 g
-
vann50 g
Deig
-
vann250 g
-
sukker15 g
-
tørrgjær1 ts
-
hvetemel500 g
-
salt½ ts
-
vegetabilsk olje5 g
Steking av dumplings
-
vegetabilsk olje1 ss
-
vann100 g
-
sesamfrø, svarte1 ts
-
vårløk finhakket15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Keine Bewertungen
Damperbrød med sirupsmør
Keine Bewertungen
Irske Potetkaker
Keine Bewertungen
Natronrundstykker med cheddar
Keine Bewertungen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Minibrød med sjokolade og squash
Keine Bewertungen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Keine Bewertungen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Flatbrød
1 Std.
Tangzhong melkebrød
Keine Bewertungen
Søtt frokostbrød
1 Std. 30 Min