Geräte und Zubehör
Quince tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
169.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
115.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Stewed prunes
55 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Spelt pastry
50 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Macaroons
40 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Pavlova
6 Std.