Geräte und Zubehör
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Tempé
48 Std.
Gekruide lamstaart
40 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Pisco sour
10 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen