Geräte und Zubehör
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen