Geräte und Zubehör
Borscht
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2 g
Kalorien
513 kJ /
123 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Koolsoep
50 Min
Batbout met kaas
30 Min