Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Paëlla
50 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen