Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
30 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min