Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min