Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butter Chicken
1 Std.
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 Std. 50 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min