Geräte und Zubehör
Acadian Chicken Fricot
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dumplings
-
all-purpose flour110 g
-
baking powder15 g
-
salt½ tsp
-
dried ground summer savory to taste½ tsp
-
cold water120 g
Fricot
-
onions quartered100 g
-
celery with leaves, quartered100 g
-
dried ground summer savory to taste2 - 3 tsp
-
potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced600 g
-
carrots peeled and diced250 g
-
salt to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2536 mg
Protein
36.2 g
Kalorien
2550.1 kJ /
609.5 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
9.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Keine Bewertungen
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 Std. 20 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Salted Herbs
15 Min
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 Min