Geräte und Zubehör
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
3 portions
Zutaten
Bison Burgers
-
600 g ground bison, (see Tip)bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
onion in pieces75 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
dried red chilli flake½ tsp
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2213.9 mg
Protein
62 g
Kalorien
2823.1 kJ /
674.7 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus Cream Soup
25 Min
Tuna dip
15 Min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Keine Bewertungen
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Sgroppino
5 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Digestive Bliss
5 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min