Geräte und Zubehör
English Brunch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
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fine sea salt½ tsp
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ground black pepper½ tsp
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balsamic vinegar1 tsp
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olive oil40 g
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caster sugar5 g
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tomato purée10 g
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fresh spinach leaves200 g
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cannellini beans, tinned drained200 g
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brown mushrooms, fresh quartered100 g
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onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
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dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
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cherry tomatoes120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
810.1 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
22.8 g
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Vereinigtes Königreich und Irland
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