Geräte und Zubehör
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
4 stuks
Zutaten
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
532.5 mg
Protein
26.5 g
Kalorien
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Fett
35.5 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min