Geräte und Zubehör
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Protein
16.2 g
Kalorien
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Kip met citroen
50 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min