Geräte und Zubehör
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Protein
16.2 g
Kalorien
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met groentemix
55 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Eendenlever
33 Std.
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min