Geräte und Zubehör
Sandwich med æg og artiskokpaté
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portioner
Zutaten
Kogte æg
-
vand stuetemperatur400 g
-
æg kolde4
Artiskokkepaté
-
3 kviste persilleblade, friskemynteblade, friske4
-
fed hvidløg (optional)1
-
artiskok godt drænet300 g
-
citronsaft1 spsk
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
sennep1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
brød, hvidt8 skiver
-
salatblade50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
500.8 mg
Protein
14.3 g
Kalorien
1535.5 kJ /
367 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eksotiske retter - masser af smag
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen
Quesadillas med chilichutney
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen