Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1900 g water
- 6 medium eggs
- roast poultry leftovers (carcass, meat, skin and bones) (see tips)
- 3 - 5 garlic cloves (see tip)
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm, see tip)
- 15 g vegetable oil
- ½ - 1 tsp Chinese five spice powder (see tip)
- 2 pinches salt (see tip), plus ¾ tsp
- 70 g leeks, cut in pieces (5 cm)
- 140 g celeriac, cut in pieces (3-5 cm)
- 1 cinnamon stick
- 3 cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved and deseeded (see tip), plus extra sliced for serving
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (see tip)
- ¼ - ½ tsp black peppercorns (see tip)
- ¾ tsp salt
- 400 g dried rice noodles (e.g. pho or vermicelli)
- 20 - 30 g soy sauce, to taste
- 15 - 25 g fish sauce, to taste
- water, for cooking noodles
- 50 g fresh baby spinach, for serving
- spring onion, sliced (3 mm), for serving
- fresh mung beansprouts, for serving
- lime, cut in wedges, for serving
- 6 tsp sesame seeds, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 18 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoff
- 3.2 g
- Natrium
- 917 mg
Alternative Rezepte
Chilli Con Carne
35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Butter Chicken
50 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Beef Korma
2h 25min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min