Geräte und Zubehör
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
893.4 mg
Protein
29.6 g
Kalorien
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Power Muesli
25 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min