Geräte und Zubehör
Leek Leaf Chicken Rolls
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
639 mg
Protein
30.5 g
Kalorien
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min