Vegetable and Kidney Bean Tacos

3.0 2 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 pieces

Zutaten

  • plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
    200 g
  • carrots peeled
    140 g
  • courgettes ends removed, halved lengthways if large
    160 g
  • Gruyère cheese cut in pieces that fit in feeder
    120 g
    Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder
  • onions quartered
    50 g
  • tinned kidney beans drained
    300 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • tomato purée
    20 g
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried chilli flakes (optional) for sprinkling
  • fresh coriander roughly chopped
    ½ bunch
  • crème fraîche for serving
    100 g
  • lime cut in slices or wedges, for serving
    1

Nährwerte pro 1 piece

Kalorien 252 kcal / 1054.4 kJ
Protein 11.1 g
Fett 13.6 g
Kohlenhydrate 23.2 g
Ballaststoff 6 g
Gesättigte Fettsäuren 6.7 g
Natrium 513.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen