Geräte und Zubehör
Spinach and smoked salmon roulade
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 35 Min
15 portions
Zutaten
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.2 mg
Protein
8.7 g
Kalorien
493.4 kJ /
117.5 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Almond and pear tart
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Mulled wine
15 Min
Scallops with pea purée
25 Min