Geräte und Zubehör
Rotselleri- och äppelsoppa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portioner
Zutaten
-
rotselleri skalad, i bitar (3 cm)600 g
-
lök i kvartar200 g
-
selleristjälkar i bitar (3 cm)120 g
-
vitlöksklyftor2
-
osaltat smör tärnat25 g
-
grönsaksbuljong800 g
-
matäpplen urkärnade, i kvartar (t.ex. Gravenstein, Signe Tillisch)150 g
-
dessertäpplen urkärnade, i kvartar (t.ex. Aroma, Cox Orange, Mio)100 g
-
havssalt1 tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.9 g
Kalorien
523 kJ /
125 kcal
Fett
6.8 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Höstsoppor
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ärt- och myntasoppa
20 Min
Rökig mexikansk bönsoppa
35 Min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Keine Bewertungen
Gazpacho på gulbeta
Keine Bewertungen
Sesamlax och ärtsoppa
1 Std.
Koreansk ramen med tofu
50 Min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Keine Bewertungen
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45 Min
Gurksoppa med räkor på spett
Keine Bewertungen
Curry- och sötpotatissoppa
Keine Bewertungen
Tom Yum med räkor
25 Min
Broccoli- och stiltonsoppa
Keine Bewertungen