Geräte und Zubehör
Gochujang seafood risotto
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalorien
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Fett
39.1 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
12.8 g
Kohlenhydrate
77 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 Std.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Russian salad
1 Std. 15 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Beetroot hummus
10 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min