Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 chilli roșu, proaspăt, curățat de semințe, tocat grosier
- 25 g ulei vegetal
- 180 g ardei grași, tăiați cuburi (aprox. 2 cm)
- 120 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii (0,5 cm)
- 80 g morcovi, tăiați cuburi (aprox.1 cm)
- 250 g orez prefiert, brun
- 400 g apă
- 50 g sos de soia
- 20 g sos de stridii
- 1 linguriță ulei brun de susan, plus stropit
- 1 linguriță sare
-
½
linguriță piper alb măcinat
oder ½ linguriță piper negru măcinat - 1 - 2 linguri ulei vegetal
- 4 ouă
- germeni de fasole, pentru servit
- ceapă verde, pentru decor
- semințe de susan, pentru presărat deasupra
- Nährwerte
- pro 4 porții
- Kalorien
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Kohlenhydrate
- 112.9 g
- Fett
- 61.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 10.4 g
- Natrium
- 5953.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pește în sos de curry
35 min
Curry de legume indian
50 min
Salată de orez cu legume
45 min
Iaurt de cocos (vegan)
12h 25min
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Keine Bewertungen
Pateu țărănesc
48 Std.
Salată de sfeclă roșie
10min
Orez cantonez
25min
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15min
Hrișcă cu ciuperci
25min
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min