Geräte und Zubehör
Sparris med pocherade ägg (sous-vide)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portioner
Zutaten
-
medelstora ägg4
-
grön sparris skalade (max. 14 cm långa)150 g
-
vitlöksklyftor krossade2
-
vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
-
1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
salt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
olivolja till servering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
81 mg
Protein
7 g
Kalorien
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stjärnpizza
Keine Bewertungen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Gratinerad pilgrimsmussla
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Fyllda ägg
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Nötig Quinoasallad
Keine Bewertungen
Snabb Regnbågssallad
10 Min
Vårig grapefruktsallad
30 Min
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Citrongräs- och biffsallad
Keine Bewertungen
Potatisbullar med spenat
Keine Bewertungen