Geräte und Zubehör
Finnbiff
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
einebær tørkede4
-
solsikkeolje1 ss
-
løk delt i to1
-
hvitløksfedd2
-
ferske sjampinjonger delt i to, eller fire hvis de er store250 g
-
reinsdyrskav400 g
-
baconterninger150 g
-
timian, tørket1 ts
-
fløte100 g
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
geitost, myk type brunost, smuldret4 skiver
-
rømme, alle typer150 g
-
pepper, malt etter smak
-
persilleblader, ferske (optional) til pynt
-
tyttebær (optional) til pynt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
0 mg
Protein
36 g
Kalorien
2155 kJ /
515 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen