Geräte und Zubehör
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
Agurksalat
-
agurk (ca. 300 g), delt i skiver (0,5 cm)1
-
sukker100 g
-
eddik100 g
-
vann100 g
Laks og dillpoteter
-
laksefileter ferske, (ca. 150 g per)4
-
salt etter smak3 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
smør70 g
-
vann620 g
-
poteter små400 g
-
dill, fersk uten stilk2 kvister
-
rømme, alle typer100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjoner
Natrium
1861.8 mg
Protein
33.8 g
Kalorien
2826.2 kJ /
675.5 kcal
Fett
39.4 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Scampi med chili og hvitløk
Keine Bewertungen
Laks med urter på 50°C
Keine Bewertungen
Risbolle med laks
Keine Bewertungen
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 Min
Torsk i tomatsaus
Keine Bewertungen
Saganaki med reker og feta
35 Min
Lutefisk
2 Std. 20 Min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Rødspette med eggesmør
55 Min
Bacalao
50 Std.
Fiskegrateng
1 Std. 15 Min