Geräte und Zubehör
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
vann2300 g
-
pinnekjøtt ferdig utvannet1500 g
-
kålrabi delt i biter (4cm)400 g
-
gulrot ca. 1 gulrot, delt i biter100 g
-
fløte100 g
-
smør3 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
muskatnøtt, malt eller etter smak½ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsjoner
Natrium
291.7 mg
Protein
606.2 g
Kalorien
3344.9 kJ /
9839.4 kcal
Fett
812.1 g
Ballaststoff
17.2 g
Gesättigte Fettsäuren
392.9 g
Kohlenhydrate
37.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen