Geräte und Zubehör
Lapskaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
løk80 g
-
gulrot delt i 2100 g
-
persillerot delt i 3100 g
-
kålrabi i 4 cm x 4cm100 g
-
purreløk kun det hvite, vasket50 g
-
biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.500 g
-
nøytral olje10 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ½ ts
-
vann400 g
-
poteter skrelt, i biter400 g
-
2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)oksebuljong terning (til 0,5 l)2
-
persilleblader, ferske (optional) til pynt
-
pepper, malt etter smak
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
2220.2 mg
Protein
31.6 g
Kalorien
1296.9 kJ /
310 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen