Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Protein
16 g
Kalorien
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Flammekuchen
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Mout milkshake
10 min
Gekookte eieren
20 min
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Harde pistachekoekjes
45 min
Groentensoep
35 min