Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Protein
16 g
Kalorien
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Mini panettone
Keine Bewertungen
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min