Geräte und Zubehör
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsjoner
Zutaten
Soutzoukakia
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i to80 g
-
olivenolje50 g
-
brødsmuler, tørket60 g
-
spisskummen, malt1 ts
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
tørr hvitvin100 g
-
oksekjøttdeig500 g
Saus og tomatris
-
olivenolje50 g
-
tomater, på boks400 g
-
tørr hvitvin100 g
-
sukker2 ts
-
oregano, tørket1 ts
-
tomatpuré30 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
vann400 g
-
hvit ris, mellomkornet200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
35 g
Kalorien
3045 kJ /
725 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postkort fra Hellas
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen