
Geräte und Zubehör
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (optional) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
876 kcal /
3665 kJ
Protein
65 g
Fett
63 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Natrium
904 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Rezepte
Kanada
Kanada