Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g tomaten, gekonfijt
- 30 g groene olijven, ontpit
- 30 g zwarte olijven, ontpit
- ½ verse rode peper (pikant)
- 1 bos verse bieslook, fijngesneden
- 95 g olijfolie
- 1 tomaat, zonder pitjes, in blokjes
- 800 g water
- 600 g aardappelen, in stukken
- 600 g tarbotfilets
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Kohlenhydrate
- 36.3 g
- Fett
- 37.3 g
- Ballaststoff
- 4.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Roze roerei
Keine Bewertungen
Mallorcaanse vissoep
40min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Keine Bewertungen
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min