Geräte und Zubehör
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Zubereitung 15 Std.
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
250 mg
Protein
7 g
Kalorien
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
60.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Hornazo
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.