Geräte und Zubehör
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Zubereitung 15 Std.
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
250 mg
Protein
7 g
Kalorien
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
60.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Portugees crème brûlée
25 Min