Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Foietaj
- 200 g unt nesărat, cuburi (1-2 cm), apoi înghețat pentru 20 minute
- 200 g făină, plus pentru presărat
- 90 g apă, rece
- ½ linguriță sare
Topping
- 100 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 500 g apă
- 250 g sparanghel subțire
- 190 g unt nesărat, cuburi
- 6 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
-
4 ½
lingurițe zeamă de lămâie
oder 4 ½ lingurițe oțet (cidru/vin alb) - ¼ linguriță sare
- 4 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Kohlenhydrate
- 43.6 g
- Fett
- 87.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prăjitură Albinița / Claudia
2h 30 phút
Bulgur fiert
35 Min
Sos de piper
30 dk
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Brioșe paleo
Keine Bewertungen
Vinete crocante cu cremă de gulii
1 Std.
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Slush cu pepene verde
5 min
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Keine Bewertungen
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Keine Bewertungen
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 Min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 Min