Geräte und Zubehör
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes fresh, cut in pieces (1 cm)130 g
-
lamb shoulder, boneless cut in pieces (2 cm)450 g
-
water150 g
-
green peppers deseeded, diced (1 cm)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21.2 g
Kalorien
1531 kJ /
366 kcal
Fett
28.7 g
Kohlenhydrate
5.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Lamb Korma
4 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min