Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g wody
- 200 - 400 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- Nährwerte
- pro 100 g
- Kalorien
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 0 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 2 g
- Natrium
- 1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 Min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 Min
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min