Geräte und Zubehör
Heirloom Tomato Gazpacho
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chili1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces5 oz
-
English cucumber cut into pieces6 oz
-
heirloom tomatoes quartered24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
450.8 mg
Protein
3.2 g
Kalorien
807.7 kJ /
193 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chill Out
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min