Geräte und Zubehör
Mushroom and Wild Rice Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 portion
Zutaten
-
wild rice1 ½ oz
-
warm water to soak
-
yellow onion in pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
cremini mushrooms sliced3 ½ oz
-
vegetable stock7 oz
-
coconut milk5 oz
-
dried oregano½ tsp
-
dried bay leaf (optional)1
-
all-purpose flour½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
chopped fresh parsley (optional) to garnish
-
lime (optional) cut into wedges1
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.9 mg
Protein
8.8 g
Kalorien
2102.6 kJ /
502.5 kcal
Fett
34.2 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for One
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Barley and Tomato Salad
45 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Pea Soup
30 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min