Tex-Mex Turkey Soup

Tex-Mex Turkey Soup

4.6 41 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)
    4
  • cheddar cheese
    2 oz
  • cilantro leaves and tender stems
    8 sprigs
  • white onions halved
    6 oz
  • garlic cloves
    2
  • fajita seasoning homemade or packaged
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • turkey broth
    32 oz
    32 oz chicken broth
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • frozen corn
    6 oz
    6 oz fresh corn kernels
  • canned black beans rinsed, drained
    4 oz
  • fresh tomatoes diced
    4 oz
  • avocado diced
    1
  • sour cream
    4 tbsp
  • lime cut into small wedges, to garnish
    1

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 781 kcal / 3268 kJ
Protein 24 g
Fett 58 g
Kohlenhydrate 45 g
Ballaststoff 9 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen