Geräte und Zubehör
Spek en fontina gerolde pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1791 kJ /
428 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Groentensoep
35 Min