Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

4.6 7 Bewertungen
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
    200 g
  • water plus extra to cover sliced potatoes
    200 g
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • olive oil
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coarse salt flakes to taste
    ½ - 1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 543 kcal / 2273 kJ
Protein 15 g
Fett 19 g
Kohlenhydrate 76 g
Ballaststoff 3.6 g
Gesättigte Fettsäuren 5 g
Natrium 776 mg

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