Geräte und Zubehör
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (optional) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
427 mg
Protein
10 g
Kalorien
975 kJ /
233 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Stroganoff
30 Min
Vegan Mushroom Bowls
1 Std. 20 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Blackberry Vodka Daiquiri
10 Min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Arbroath Smokie Soup
40 Min