Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 225 g fasole neagră uscată
- apă, pentru înmuiat
- 115 g ceapă, tăiată în bucăți
- 1 linguriță sare
- 1 lingură oregano uscat
-
1
foaie de dafin proaspătă, opțional
oder 1 foaie de dafin, uscată, opțional - 1135 g supă concentrată de legume
- coriandru proaspăt, pentru ornat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 42 g
- Fett
- 1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 10 g
- Natrium
- 1250 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15 Min
Gogoșele cu umplutură de ciocolată
Keine Bewertungen
Cocktail ”White Russian”
5 min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Keine Bewertungen
Jeleuri cu vin spumant
2h 30min
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Supă de sparanghel verde, cu semințe de pin picante
Keine Bewertungen
Tort Pădurea neagră
5 Std.
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1sa 10 dk
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50min
Orez special, neprăjit
45min
Salată de orez cu legume
45min