Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 225 g fasole neagră uscată
- apă, pentru înmuiat
- 115 g ceapă, tăiată în bucăți
- 1 linguriță sare
- 1 lingură oregano uscat
-
1
foaie de dafin proaspătă, opțional
oder 1 foaie de dafin, uscată, opțional - 1135 g supă concentrată de legume
- coriandru proaspăt, pentru ornat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 42 g
- Fett
- 1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 10 g
- Natrium
- 1250 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varză murată călită
50 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Ravioli cu spanac și ricotta
1h 30min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Keine Bewertungen
Salată de farro, mere și merișoare
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Brunch est-european
Keine Bewertungen
Cuiburi de spaghetti cu chifteluțe de linte
Keine Bewertungen
Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac
1 Std. 45 Min
Choux cu brânză, fără gluten
1 godz.
Fasole boabe gătită lent
14 Std. 40 Min
Supă toscană de fasole
50 Min