Geräte und Zubehör
Schiacciata met gerookte zalm
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 stuks
Zutaten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
514 mg
Protein
10 g
Kalorien
832 kJ /
199 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min