Geräte und Zubehör
Schiacciata met gerookte zalm
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 stuks
Zutaten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
514 mg
Protein
10 g
Kalorien
832 kJ /
199 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen